Poređenje proizvoda ( od 3 )

VOGE - VOGE 300R

Boja:
470.820 RSD
Dodaj u korpu
– VOGE 300 R-
Voge motori stižu direktno iz fabrike Loncin, koja poseduje četrdesetogodišnje iskustvo i tradiciju u proizvodnji vozila.
Loncin je osnovan 1983. u Chongqing-u, jednom od najvećih industrijskih centara u središnjoj Kini, a nakon 4 decenije možemo slobodno reći da je ovaj gigant širom sveta prepoznat kao kompanija koja proizvodi širok dijapazon proizvoda, utemeljen na inovacijama i primeni najnovijih tehonologija.
I to nije sve. Od 2005. Loncin je sklopio ugovor o proizvodnji motora za motocikle G650GS BMW Motorrad. Partnerstvo je počelo 2007. i Loncin je proizveo delove za motocikle, komponente motora i preko 35.000 kompletnih motora za BMW.

Kao rezultat velikog iskustva, saradnje sa BMW-om i konstantnog istraživanja i razvoja, 2018. rođen je VOGE. Sa krilaticom “ Mi ne gradimo samo motocikle već stvaramo strast, težimo slobodi i gledamo u budućnost”
cilj brenda je razvoj prepoznatljivih motocikala premijum kvaliteta, visokih performansi i najnaprednijih tehnologija.

STREET linija 300R 

Brži od potrebe, bolji od sna, veći od želje. Otkrijte novu stranu svoje ličnosti!

YF300 motor sa vodenim hlađenjem, UAES EFI, električni start, 6 brzina, aluminijumske felne, tubeless gume, prednja dupla disk kočnica, zadnja singl disk kočnica, specijalni LED far sa LED dekorativnim svetlom, LED štop svetlo, LED migavci, digitalna instrument tabla, upside down prednja viljuška, posebna zadnja viljuška, centralno postavljen zadnji amortizer, auspuh sa katalizatorom, zadnji naslon za ruke, neklizajuće elastično sedište, polutvoreno kućište za lanac, odvojeni zadnji blatobran, zapremina rezervoara 16L, ABS sistem, Euro 5 motor

boje: CRVENA,CRNA,SIVA