Poređenje proizvoda ( od 3 )

Aprilia - APRILIA RS 457

884.882 RSD
Dodaj u korpu
Lagan, lak za rukovanje i prepun tehnologije, Aprilia RS 457 oduševljava svakog vozača, bilo na putu ili između ivičnjaka staze. U stvari, RS 457 deli istu agresivnost i zvuk kao i legendarni RS asortiman, supersportski motocikl koji je promenio istoriju motocikala.

Dizajn tako jedinstven da izgleda ručno nacrtan

Revolucionaran i sofisticiran, RS 457 odiše elegancijom i agresivnošću kroz jasne trkačke elemente kao što su prednji dvostruki oklop i 2-u-1 auspuh. Karakteristične opcije livreje slave hrabru suštinu trkačkog tima, sa parom svetlih nijansi i rafinisani materijali koji pružaju iskustvo koje prenosi brzinu i prestiž.
Da li ste spremni da uđete u dpobro raspoloženje?

Lagan i moćan: savršena kombinacija

Aprilia RS 457 je čisti sportski motocikl koji oličava strast svakog pravog ljubitelja trka i pruža neuporediv odnos snage i težine u A2 segmentu. Ovo je motocikl koji govori jezikom smelih, purista i mladih vozača spremnih da vladaju stazom.
Dobrodošli u eru generacije 457, gde je svaka krivina šansa da zablista.

Ako osetite drhtavicu, to nije od vetra

Agilan, dinamičan, lak za vožnju i beskompromisan u pogledu svog sportskog DNK, RS 457 pruža performanse koje očekujete od sledećeg nivoa, zahvaljujući svom paralelnom dvostrukom motoru i čvrstoj šasiji. Kada izaberete RS 457, birate jedini motocikl u svom segmentu sa aluminijumskim ramom, vrhunac dizajnerskog umeća stečenog tokom decenija pobeda na stazi. Karter je korišćen da zadrži težinu bicikla, što je rezultiralo izuzetnim ukupnim dinamičkim kvalitetom i uživanjem u vožnji.