Poređenje proizvoda ( od 3 )

Aprilia - APRILIA SXR 50

Boja:
330.400 RSD
Dodaj u korpu

  NOVI SKUTER APRILIA SXR 50

APRILIA SXR 50 REDEFINISE KONCEPT MALOG GRADSKOG SKUTERA: UDOBNOST I FUNKCIONALNOST VEĆEG SKUTERA U KOMBINACIJI S AGRESIVNIM, AGILNIM, SPORTSKIM STILOM LEGENDARNIH APRILIA SKUTERA OD 50 KUBIKA

TEHNOLOGIJA I ZABAVA ZAJEDNO: LED SVETLA, DIGITALNA INSTRUMENT TABLA, POVEZIVOST I NEZAOBILAZNI TRKAĆI DUH, PO PRVI PUT NA SKUTERU U OVOM SEGMENTU.

Aprilia SXR 50 donosi novi trend u segment skutera od 50 cm³ koja, osim jako mlade baze kupaca, privlače i širu, raznolikiju publiku.
Ovo je prvi mali gradski skuter koji nudi udobnost, funkcionalnost i sadržaj obično rezervisan za skuplje skutere, dok zadržava tradicionalnu upravljivost, agilnost i tipični, prepoznatljivi izgled Aprilia sportskih skutera.
Agilan, malih troškova održavanja, SXR 50 idealno je prevozno sredstvo za niz svakodnevnih potreba u gradskom okruženju te garantuje udobnost, upravljivost i praktičnost vozila više kategorije.

SXR pokreće savremeni jednocilindrični, 4-taktni Euro 5 agregat od 50 cm³, tih i okretan, za gradsku vožnju s puno zaustavljanja i kretanja, uz veoma nisku potrošnju goriva.

       Sportski dizajn, ergonomija posvećena maksimalnoj udobnosti

Dizajn Aprilije SXR 50 je savremen i izrazito prepoznatljiv. Prednjim krajem dominira veliki oklop s LED prednjim svetlom u sredini, dvostruko svetlo odvojeno u središtu trećim elementom jasan je podsetnik na Aprilia sportske motocikle. Integrirano prednje dnevno svjetlo je takođe LED, kao i pokazivači smera. Povišeni upravljač i vetrobran u prednjem štitu daju mu izgled velikog GT skutera te garantuje udobnost i zaštitu od vetra.

Kad sednete na SXR, osjećaj koji odmah dobijete je potpuna kontrola. Velika, potpuno digitalna LCD instrumentna ploča lako se čita te sadrži digitalni brzinomer i merač okretaja, putni kompjuter s pređenom udaljenosti, temperaturom vazduha, digitalnim satom, pokazivačem nivoa goriva i drugih informacija o putovanju koje pregledavate pritiskom tipke MODE na desnoj strani upravljača: najveća brzina, prosečna brzina, trenutna potrošnja, prosečna potrošnja i snaga baterije.
Aprilia MIA sistem povezivanja dostupan je kao dodatna oprema, omogućava spajanje vašeg pametnog telefona s vozilom putem Bluetooth-a i koristi sve prednosti digitalne instrument ploče. Ovo je potpuno novi sadržaj u kategoriji skutera od 50 cm³ te dodatno dokazuje  tehnološki sadržaj Aprilije SXR 50.

Središnji dio skutera ističe se ravnom podnicom koja pruža dovoljno mesta za smeštaj nogu vozača, ali i za vrećice za kupovinu. Suvozač noge može smestiti na praktične oslonce koji se sklapaju.
Sediste je dizajnirano za maksimalnu udobnost i potpunu slobodu pokreta, čak i u dvoje. Dugo je 850 mm, a visina od tla iznosi 775 mm kako bi manevrisanje s mesta bilo što jednostavnije vozačima svih visina.
Sediste je pojačano dvostrukim šavom. Pažnja posvećena detaljima dolazi do izražaja u elementima u sjajno sivoj boji, poput onih na bočnim oplatama što doprinosi elegantnom izgledu zadnjeg kraja, ali i kod zaštita izduvnog lonca.
Prostrani prtljažnik ispod sedista zapremnine 20 litara je osvjetljen i dovoljno velik za stavljanje jet kacige. Prtljažni prostor može se povećati i montiranjem prtljažnika na zadnjii nosač s integrisanim rukohvatom za suvozača. Ispod upravljača smešten je i pretinac s USB utičnicom za punjenje mobilnog telefona, a tu je i kuka za vrećice koja se izvlači

Aprilia SXR 50 dostupna je u četiri boje: dve klasičnije, bijela Essence i siva Instinctive te dve sportskije s grafikama, crvena Power i mat crna Enigma.