Poređenje proizvoda ( od 3 )
Akcija

VOGE - VOGE 500AC

Boja:
742.220 RSD
648.882 RSD
Dodaj u korpu
 VOGE 500 AC-


Voge motori stižu direktno iz fabrike Loncin, koja poseduje četrdesetogodišnje iskustvo i tradiciju u proizvodnji vozila.
Loncin je osnovan 1983. u Chongqing-u, jednom od najvećih industrijskih centara u središnjoj Kini, a nakon 4 decenije možemo slobodno reći da je ovaj gigant širom sveta prepoznat kao kompanija koja proizvodi širok dijapazon proizvoda, utemeljen na inovacijama i primeni najnovijih tehonologija.
I to nije sve. Od 2005. Loncin je sklopio ugovor o proizvodnji motora za motocikle G650GS BMW Motorrad. Partnerstvo je počelo 2007. i Loncin je proizveo delove za motocikle, komponente motora i preko 35.000 kompletnih motora za BMW.

Kao rezultat velikog iskustva, saradnje sa BMW-om i konstantnog istraživanja i razvoja, 2018. rođen je VOGE. Sa krilaticom “ Mi ne gradimo samo motocikle već stvaramo strast, težimo slobodi i gledamo u budućnost”
cilj brenda je razvoj prepoznatljivih motocikala premijum kvaliteta, visokih performansi i najnaprednijih tehnologija.

CLASSIC linija 500AC

Klasičan oblik neodoljivog šarma i čiste snage. Classic linija donosi duh prošlih vremena uz vrhunsku tehnologiju.

KE500 motor sa vodenim hlađenjem, UAES EFI, 6 brzina, aluminijumske felne, Pirelli tubeless gume, prednja dupla disk kočnica, zadnja singl disk kočnica, klizno kvačilo, specijalni LED far sa LED dekorativnim svetlom, LED štop svetlo, LED migavci, smart TFT tabla, upside down prednja viljuška, centralno postavljen zadnji amortizer, auspuh sa katalizatorom, zapremina rezervoara 19L, ABS sistem, Euro 5 motor.

boje: Crna,Siva,Plava