Poređenje proizvoda ( od 3 )

VOGE - VOGE 900 DSX

1.178.820 RSD
Dodaj u korpu
– VOGE 900DSX-

GARANCIJA 4 GODINE !!!


Predvodnik linije, Voge 900DSX je takođe prvi premijum drumski enduro sa točkom od 21 inča, koji je ponudio Voge. Čim se pojavio, odmah je osvojio srca motociklista i, zahvaljujući svojim performansama i opremi, brzo je postao vodeći u rapidno rastućem segmentu. Voge 900DSX nosi DNK velikog putnika i prirode za off-road vožnju, što ga čini savršenim saputnikom za avanture, bilo da se putuje sam ili sa saputnikom i punim teretom.

Voge motori stižu direktno iz fabrike Loncin, koja poseduje četrdesetogodišnje iskustvo i tradiciju u proizvodnji vozila.
Loncin je osnovan 1983. u Chongqing-u, jednom od najvećih industrijskih centara u središnjoj Kini, a nakon 4 decenije možemo slobodno reći da je ovaj gigant širom sveta prepoznat kao kompanija koja proizvodi širok dijapazon proizvoda, utemeljen na inovacijama i primeni najnovijih tehonologija.
I to nije sve. Od 2005. Loncin je sklopio ugovor o proizvodnji motora za motocikle G650GS BMW Motorrad. Partnerstvo je počelo 2007. i Loncin je proizveo delove za motocikle, komponente motora i preko 35.000 kompletnih motora za BMW.

Kao rezultat velikog iskustva, saradnje sa BMW-om i konstantnog istraživanja i razvoja, 2018. rođen je VOGE. Sa krilaticom “ Mi ne gradimo samo motocikle već stvaramo strast, težimo slobodi i gledamo u budućnost”
cilj brenda je razvoj prepoznatljivih motocikala premijum kvaliteta, visokih performansi i najnaprednijih tehnologija.

PAKET OSNOVNE OPREME ;
▪ E-star,klizajuće kvačilo,EFI,CCS (krstarenje kontrolni sistem), sistem brze promene, pravi ABS & TCS, amortizacija upravljača, elektronska kontrola snage, režim napajanja, grejanje ručke, grejanje sedišta, upaljač, TFT merač sa TPM meračem pritiska u gumama, Keyless system, Full LED svetla, reflektor, Tubeless guma, podesiva prednja upside-down vešanja, podesiva zadnja jednostruka vešanje, štitnik za ruke, podesivo vetrobransko staklo, zadnji nosač od nerđajućeg čelika, odbojnik od sudara, prigušivač od nerđajućeg čelika, radar upozorenja, kamera za snimanje.

KOMPLET KOFERI : DOPLATA 1.200EUR

MOTOR
▪ Tip: 2-cilindarski 4-taktni (Euro 5)
▪ Zapremina: 895cc
▪ Sistem hlađenja: Vodeno
▪ Max. snaga: 93.8Hp (70KW) / 8250rpm
▪ Max. obrtna snaga: 95 Nm pri 6.250rpm
▪ Snabdevanje gorivom: Elektronsko ubrizgavanje EFI
▪ Paljenje: Elektronsko
▪ Zapremina rezervoara : 17l
▪ Max brzina: (km/h): 210
▪ Prenos pogon: Lanac
▪ Brzina: 6


ŠASIJA
▪ Ram: Čelične šipke
▪ Kočioni sistem: Prednji kočioni disk. Zadnje kočioni disk
▪ Prednje gume: 90 / 90-21”
▪ Zadnje gume: 150 / 70-17”


DIMENZIJE:
▪ Dužina:2325 mm;
▪ Širina: 940 mm;
▪ Visina sedišta: 825 mm;
▪ Masa (praznog vozila) : 238Kg;
▪ Međuosovinsko rastojanje: 1580 mm.


Iskazane cene su sa uračunatim PDV-om.
Navedene fotografije su informativnog karaktera.