Poređenje proizvoda ( od 3 )

Moto Guzzi - MOTO GUZZI V7 III Stone ABS

Boja:
1.131.620 RSD
Dodaj u korpu
Preuzmite PDF brošuru

Više od 50 godina nakon pojavljivanja prvog modela, Moto Guzzi ponosno predstavlja novi, važni korak u evoluciji modela V7, simbola italijanskih motocikala prepoznatljivog sirom sveta. Redizajn je toliko značajan da je ukinuto označavanje rimskim brojevima koje je počelo od novnog lansiranja modela 2007. godine. 
Karakter i autentičnost ipak ostaju nedirnuti budući da su to trajne vrednosti utisnute u genetski kod svakog Moto Guzzi motocikla.

Novi V7 je brži, udobniji, opremljeniji i doteraniji, dok zadržava sve osobine i autentičnost kojom se diči svaki Moto Guzzi.

Remek delo koje spaja minimalistički stil i nepogrješivi Moto Guzzi stav. Legendarni poprečni V.-twin agegat dobio je injekciju snage za doživljaj vožnje bez premca. Jedinstveni duh originala ostao je netaknut, dok dorađena šasija i ergonomija, izuzetna upravljivost i stabilnost čine V7 STONE veoma udobnim za vozača kao i suvozača.

Novi Moto Guzzi agregat na novom V7 proizašao je iz agregata koji pokrece V85 TT. Ovaj najnoviji, savremeni agregat izrađen u Mandellu garantuje bolje performanse i sveukupnu učinkovitost kako bi pružio maksimalni užitak u vožnji, zabavu i pouzdanost.

U poređenju s predhodnom verzijom, novi model iz Mandella uopšteno je potpuniji po pitanju opreme te pokazuje nadmoćnu zrelost vidljivu u izgledu većeg agregata koji se ističe velikim, izmijenjenim izduvnim sistemom. Pogled odpozadi otkriva veći kardanski prenos i širu zadnju gumu, kao i robusniji par Kayaba zadnjih amortizera.

RAM je unapređen dodavanjem čeličnih elemenata u prednjem delu, dok novi par amortizera ima duži hod, a novo sedište u dve razine osigurava više udobnosti.