Poređenje proizvoda ( od 3 )

Vespa - VESPA PRIMAVERA 50 MICKEY MOUSE

531.000 RSD
Dodaj u korpu

Dva legendarna brenda, Vespa i Dizni, udružila su snage, a kao rezultat toga stiže ograničeno izdanje koje slavi posebnu godišnjicu. Model u pitanju je Disney Mickey Mouse Edition by Vespa.

Ova dva brenda su uvek bila u duhu vremena zahvaljujući ikonografiji sačinjenoj od nepogrešivih oblika i boja, pri čemu Vespa ceni slobodu i zabavu, a sa kompanijom Dizni deli mnoge vrednosti. Neverovatno poznati skuter je nedavno postao sama materijalizacija snova u "Lukinim fantastičnim avanturama", Diznijevog i Piksarovog remek dela animacije.

Danas se ove dve bezvremenske ikone okupljaju u specijalnom projektu obeležavanja Diznijevog 100. rođendana, pri čemu Vespa odaje počast ovoj godišnjici kroz globalnu saradnju dva jedinstvena brenda sa posebnim izdanjem koje nosi naziv Disney Mickey Mouse Edition by Vespa.

Vespa je više od običnog načina prevoza, to je način života: produžetak ličnosti vozača, njegove istorije i putovanja. Predivan saputnik koji u ovom specijalnom izdanju oslobađa maštu i podstiče nas na velike snove.

Za ovu saradnju, Vespa Primavera u varijantama od 50, 125 i 150 kubika su obojene u crnu, crvenu, belu i žutu: iste nijanse koje su decenijama karakterisale najpoznatijeg miša Volta Diznija. Žuti točkovi podsećaju na cipele Mikija Mausa, dok crna ogledala podsećaju na njegove nepogrešive okrugle uši. Grafički uzorak koji ocrtava siluetu lika ukrašava obe strane skutera kao i prednji deo. Konačno, potpis Mikija Mausa nije mogao da se propusti, koji se nalazi i na sedištui na prednjoj delu.