Poređenje proizvoda ( od 3 )

SEGWAY - SEGWAY VILLAIN 1000

Boja:
2.535.820 RSD
Dodaj u korpu


Radi se sportskom SSV modelu, koji deli dizajnersku DNK sa Fuglemanom. Krasi ga agresivno držanje, fluidne linije prednjeg i aktivne linije zadnjeg dela.
Sportski SSV kompanje Segway donosi tehnologiju fokusiranu na njegovom dvocilindarskom agregatu koji donosi 107 KS, a sa hibridnim sistemom čak 181 KS. Pravi je predvodnik svoje klase, čistiji i ekonomičnije, ali pritom ne žrtvujući snagu.
Kao i kod ostalih modela iz game renomiranog proizvođača, i Villain ima dualni sistem hlađenja, visokih performansi.

Villain se može pohvaliti savremenim i aerodinamičnim stilom, smelim i radikalno drugačijim dizajnom. Kada su u pitanju performanse, bez problema se prilagođava svakom terenu, što je standardno za ovakav tip sportskog vozila.
Uz ogibljenje s hodom od 415 mm napred i 455 pozadi, zajedno sa stabilizatorom, Segway Villain je pravo sportsko vozilo koje ne poznaje prepreke. Sedišta su podesiva, iza upravljača je LCD instrument tabla sa adaptivnim ekranom. Tu možete dobiti sve potrebne informacije.

Villain je dostupan u dve varijante: hibridnoj i benzinskoj. Hibridna verzija donosi manju emisiju CO2 manju operativnu buku, dok benzinski agregat uvek može da uzme stvar u svoje ruke je potrebno više snage
Hibridni 1000SH donosi kombinaciju litarskog četvorotaktnog DOHC agregata, kakav se nalazi sa 1000SF benzinskoj varijanti, s tim što zahvaljujući električnom motoru donosi više snage. Kao što smo već pomenuli, benzinska verzija ima 107 KS i 98 Nm obrtnog momenta na raspolaganju, a hibridna 181 KS i 250 Nm.

Ostale opcije su identične. Izdvajamo pogon na dva i četiri točka, automatsko zaključavanje prednjeg diferencijala (zaključavanje zadnjeg je dostupno kao opcija). Dimenzije su iste na obe varijante, s tim što je hibridna teška 880 kg, 110 kg više od benzinske.

Inovativna Smart-moving app koja nudi pregršt opcija za zabavu sa vašim vozilom! Podacima vozila u realnom vremenu možete pristupiti pomoću pametnog sistema Commanding System(SCS). Inteligentna interakcija sa vašim vozilom vas vodi do epskih mesta za vožnju. Air Lock sistem, podešavanje vožnje, garancija sigurnosti.

              PROMO CENE 
◾ model Villain SX10X Full , model sa full paketom osnovne opreme, cena 22.990€
◾ model VILLAIN SX10E De Lux, sa slabijim paketom osnovne opreme, cena 21.490€ (razlika između full modela , nema touch screen ekran, beadlock prsten na felnama, slabije vitlo)

* EC standard i sertifikat!
* Garancija 2 god
MOTOR
Tip motora: 4-taktni, 2 cilindra (V tip), DOHC
Zapremina (cm3): 1000
Gorivo: bezolovni benzin
Snaga (KS): 107
Maks. obrtni moment: (Nm) 98 pri 5000 o/min
Hlađenje: Tečno

DIMENZIJE
Ukupna dužina (cm): 334
Ukupna širina (cm): 163
Ukupna visina (cm): 180
Međuosovinski razmak (cm): 259
Rastojanje od tla (cm): 40
Masa praznog vozila (kg): 1020

Pogon:
Tip motora: dvocilindrični 1000 kubika, četverotaktni, DOHC motor
Konjske snage: 107ks
Obrtni moment: 98 N.m
Pogonski sistem: 2WD / 4WD
Prednja osovina: Automatska blokada diferencijala
Zadnja osovina: zadnja blokada diferencijala
Kočioni sistem motora: Diskovi

Prednje vešanje : Gas Shock, dvostruka A-ram 40 cm
Zadnje vešanje : Gas Shock, dvostruka A-ram 43 cm

Točkovi: 14-inčni sa Beadlock - om
Gume: 30x10-14 / 30x10-14
Sistem pametnog upravljanja (DTU + SDC)
Digitalna tabla
Kontrolna tabla: TFT 10,4 "ekran
Aplikacija pametnog kretanja za Android i Iphone

Kapacitet goriva: 40Litara
Servo upravljač (EPS) 3 režima
Sistem hlađenja: dvostruka, tečna i razmena ulja
Svetla: LED