Poređenje proizvoda ( od 3 )

Caberg - Uptown matt black

Boja:
Veličina:
S
M
L
XL
XXL
23.001 RSD
Dodaj u korpu
UPTOWN  je jet kaciga od Caberga sa klasičnim i elegantnim izgledom …
… osmišljen za  putovanja i veoma koristan za svakodnevne gradske uslove i ulice. Školjka Uptown-a je dvokompozitna kaciga, školjka se radi u dve veličine kako bi se ponudila najbolja procena između volumena školjke i glave motocikliste. Dva prednja otvora za vazduh kao i vazdušni delovi na zadnjoj strani garantuju savršenu ventilaciju i u najtoplijim letnjim uslovima. Ekskluzivni sistem Double Visor Tech, lak za upotrebu unutrašnjeg sunčanog vizira, omogućava vožnju uvek uz pravu vidljivost  i sigurnost. Spoljni prozirni vizir, otporan na grebanja i spreman da se uklopi  Pinlock sočivo,  Vizir ima široku dimenziju pogleda na put i može da obezbedi visoku zaštitu od vetra  i tokom dužih putovanja. Sistem zadržavanja-vezivanje kacige  ima mikrometričnu kopču(brza šnala) za sigurno i jednostavno podešavanje. Uptown je takođe opremljen  i prstenom da se osigura-veže kaciga za motocikl.
Postava je   potpuno uklonjiva i periva, korisćeni su udobni materijali anti bakteriski i antialergiski.
Uptown je spreman za bežični komunikacioni sistem CABERG JUST SPEAK S koji omogućava Bluetooth tehnologiji da komunicira ne samo sa  mobilnim telefonom i sa svojim saputnikom, već i za povezivanje sa GPS sistemom, slušanjem muzike pomoću mp3 plejera ili mobilnog telefona . Just Speak S preporučuje Caberg, amože se ugraditi idruga komunikacija.
Uptown je dostupan u bojama mat crno-bijele boje; grafičke verzije su: LEGEND u kombinaciji različitih boja; ITALIJA sa bojama italijanske zastave; GEAR sa mat crnom bazom i belim grafikom.