Poređenje proizvoda ( od 3 )

Caberg - Duke II smart black

Boja:
Veličina:
S
M
L
XL
XXL
29.000 RSD
Dodaj u korpu
CABERG Duke dolazi sa dvostrukom homologacijom P (full face)/ J (jet) koja vam omogućava da vozite sa zaštitnom bradom i da otvorite bradu u gornji položaj, garancija za sigurnost zahvaljujući polugu P / J na levoj strani kacige. Ova poluga, kada je u položaju “J”, blokira zaštitu bravice u potpuno otvorenom položaju brade, čime se izbegava slučajno zatvaranje brade. Zahvaljujući smanjenim dimenzijama kacige, težina novog Duka II je samo 1550 gr +/- 50gr.
Duke je opremljen ekskluzivnim sistemom Double Visor Tech koji je jednostavan za korištenje unutrašnjeg zaštitnika od sunca omogućava vam da vozite uvek u svim vremenskim uslovima i sigurno. Unutrašnji štitnik za sunce je otporan na grebanje i habanje, a spoljni prozirni vizir nije samo otporan na grebanje, već i antifog zahvaljujući Pinlock sočivu.
Ventilaciju garantuju dva otvora za laku upotrebu, jedna postavljena na bradi i jedan na vrhu školjke. Vazduh se kanalira kroz žljebove na unutrašnjoj liniji koja osigurava savršenu ventilaciju kacige. Obloga(enterijer) se skida i periva je, sastoji se od prozračnih i hipoalergiskih i antibakteriskih materijala za maksimalnu svežinu, sa reflektivnim umetcima.
DUKE se nudi u 4 verzije čvrstih boja: pored Metal crne, Metal bele i Mat Gun Metal, tu je i crna SMART crna verzija koja nije obojana i visoka vidljivost Hi-VIZION-a u žutoj Fluo boji. Osim čvrstih boja, Duke se nudi u sportskoj grafici LEGEND u tri kombinacije boja.
Duke ima prostor za smeštaj Caberg Bluetooth komunikacionog sistema JUST SPEAK S koji omogućava komunikaciju ne samo sa svojim mobilnim telefonom i svojim saputnikom, već i za povezivanje sa GPS sistemom, slušanjem muzike putem mobilnog ili MP3 plejerom. Just Speak S je opremljen Bluetooth A2DP koji omogućava slanje visokokvalitetni stereo zvuk.