Poređenje proizvoda ( od 3 )

Caberg - Drift Evo Vertical Mattblack/yellow

36.999 RSD
Dodaj u korpu

DRIFT EVO je kaciga vrhunskog kvaliteta i preformansi,  školjka se proizvodi u 2 veličine (mala od XS do M, dok je veća od veličine L do XXL) i zajedno sa potpuno redizajniranom unutrašnjim enterijerom nudi savršenu ravnotežu između udobnosti,kvaliteta i sigurnosti. Zadnji spojler povećava aerodinamiku sa većom brzinom, smanjuje turbulencije i daje sportski i agresivan izgled kacige.

Što se tiče unutrašnje obloge, podupirači za obraz(sunđer) su redizajnirani kako bi se ponudila bliža montaža; moguće je promeniti i instalirati drugu veličinu kako biste dobili odgovarajuću veličinu.

DRIFT EVO mehanizam za brzo oslobađanje omogućuje samo-podešavanje vizira koji garantuje bliski kontakt vizira i otvora kacige. Zahvaljujući vizirskom mehanizmu sa dvostrukim pokretom opruge, neće biti neophodno ručno regulisanje, kako bi se izbegao dolazak vode ili vazduha. Štaviše, ručica sa leve strane mehanizma za vizir pristaje da zaustavi poziciju vizira na 0,5cm od otvora kako bi se izbeglo ili eliminisalo fogovanje(zamagljivanje), čak i pri većoj brzini. Kada je ručica podignuta, vizir je zaključan kako bi se izbeglo iznenadno otvaranje tokom vožnje ili pada.

DRIFT EVO je takođe opremljen sa prozirnim vizirima protiv grebanja, podesivim Pinlock vizirom(sočivom) Max Vision protiv  magljenja, a integrisani vizir DVT (Double Visor Tech) je otporan na grebanje  i lako manevrisan sa bočnom ručicom.

Donji otvor na bravi za bradu dovodi vazduh direktno na unutrašnju stranu vizira kako bi se izbeglo zamagljivanje; ventilacija na vrhu školjke kanališe sveži vazduh unutar kacige kroz brojne vazdušne žljebove, a zadnji otvor omogućava pražnjenje vrućeg i zastarelog vazduha.

DRIFT EVO se nudi u  Solid matt crnoj i beloj boji, grafičkoj verziji SPEEDSTER , GAMA i  INTEGRA sa trokompozitnom školjkom (ugljenik, kevlar i stakloplastik) i u verziji CARBON sa školjkom u potpunosti u karbonskim vlaknima koja je lakša od trokompozitne verzije do 100 gr.

Sve verzije su opremljene sa podesivom i perivom oblogom-postavom koja uključuje podlogu na bradi koja se koristi u hladnim danima.

Kacige imaju dvostruki D-prsten za  zatvaranje kao  i pripremu  za ugradnju većine komunikacionih sistema prisutnih na tržištu zahvaljujući prostoru posvećenom zvučnicima i mikrofonu.

Mi predlažemo Caberg Just Speak sistem komunikacije koju za njih radi dobro poznata SENA.