Poređenje proizvoda ( od 3 )

EICMA 2011 Najava premijera dva nova skutera BEVERLY SPORT TOURING 350 i Maksi Skuter APRILIA SRV 850


Pontedera, 17.Oktobar 2011  

Piaggio Grupa je odlučila da premijerno otkrije dva nova modela skutera, pre samog početka jednog od najvećih sajmova skutera, motora i prateće opreme EICMA 2011 ( Sajam u Milanu koji se održava od 08. do 13 Novembra 2011 ) na kome će predstaviti nove tendencije u razvoju skutera sa agregatima većeg kapaciteta i snage.

Sa modelom Beverly SportTouring, Piaggio-vim najprodavanijim modelom, koji je od 2001god do danas prodat u više od 310.000 hiljada komada, Piaggio započinje promociju potpuno novog agregata od 350 Kubika i maksimalne 33 konjske snage. Agregat koji je osmišljen i napravljen da parira motorima od 400 kubika ali sa znatno nižom emisijom štetnih gasova, lakšom težinom samog agregata i jeftinijim održavanjem.

Novi Beverly SportTouring izdvaja i to što će biti prvi skuter na svetu opremljen sa sistemom ABS/ASR posebno dizajniranim i razvijenim za maksimalno iskorišćenje performansi i poboljsane bezbednosti skutera.


,,Novi maksi,, - APRILIA SRV 850 koja ce biti izložena na štandu Aprilije je poboljšano delo inžinjera iz Noalea koji su na platformi motora modela Gilera GP 800 , poboljšali performanse jedinstvenog agregata od 850 kubika sa dva cilindra i maksimalnom snagom od 70Ks a takođe poboljšanom šasijom i drugačijim položajem sedenja u odnosu na svog brata blizanca GP800.
A biće prepoznatljiv po jedinstvenim bojama najtrofejnijeg evropskog proizvođača skutera i motorcikala.

Aprilia srv 850Za više detalja posetite štand Piaggio Grupe na predstojećem sajmu ,a za sve one koji ne budu u mogućnosti da to učine, moći će da novitete pogledaju u našoj galeriji na Face Book-u po povratku sa sajma.