Poređenje proizvoda ( od 3 )
Novo
Akcija

Piaggio - PIAGGIO Medley 125 i-get NEW

Boja:
495.600 RSD
472.000 RSD
Dodaj u korpu
Preuzmite PDF brošuru

Sređeni Piaggio Medley skuter je nov model za 2020. godinu, ima sportskiji izged, kao i više prtljažnog prostora.

Novi motocikl ima vodom hlađeni četvorotaktni „i-get“ agregat, zapremine 125 kubika, najnovije generacije, sa start/stop tehnologijom, ABS-om, a uz to može i da se pohvali digitalnom instrument tablom i poboljšanim kapacitetom.

Piaggio Medley

Italijanski dvotočkaš je zadržao svoju prepoznatljivu 16-inčnu prednju felnu, s tim što je zadnji deo nešto širi. Treba naglasiti da su felnena oba točka potpuno nove i od aluminijuma.

Za povećanu udobnost se brinu novo sedišta, kao i odmorište za noge, koje se može izvlačiti. Treba dodati da sedište ima novi oblik, a ispod njega se nalazi USB port i dovoljno prostora za dve „ful fejs“ kacige. Zapremina prtljažnog prostora od 36 litara je omogućena repozicioniranjem rezervoar za gorivo i novim oblikom repa.

Ovo repozicioniranje rezervoara je dovelo do centralizacije mase, samim tim pozitivno uticajući na upravljačke karakteristike.

Vozači na raspolaganju imaju 15 KS, što je dovoljno za vožnju po gradu. Kako navodi Piaggio, „suva“ težina skutera je 136 kilograma. Što se cene tiče, novi Medley bi trebalo da bude jeftiniji od Yamahe XMAX i Honde SH125i