Poređenje proizvoda ( od 3 )

STIGAO JE NOVI MP3 YOURBAN

U Piaggio prodajni salon Skuter Centra stigao je novi MP3 Yourban koji donosi sve prednosti Piaggia MP3 u laganom i upravljivom skuteru kompaktnog dizajna, idealnog za probijanje kroz gradske gužve.

Ovaj skuter zasigurno će privući pažnju ''trendsettera'' koji drže do svog izgleda, pomno prate tehnološke inovacije te traže brzo i sigurno prevozno sredstvo. MP3 Yourban pokreće nove trendove te nosi prepoznatljiv i elegantan stil primeren svima koji traže originalno, zabavno vozilo koje se ističe svojom pojavom.
Osvoji će vas na prvi pogled mladalačkim i sportskim izgledom te vrhunskom završnom obradom. Sa estetskog i funkcionalnog pogleda, svaka komponenta proučena je do detalja.
Izgled prednjeg dela jedinstven je zahvaljujući dva točka, dominantnom upravljaču sa prednjim dvostrukim svetlom koje sadrži i dnevna LED svetla, a celinu zaokružuje zatamnjeni vetrobran.
Uski sportski rep skutera uklapa se s prednjim delom jakog karaktera, opremljen je elegantnim rukohvatima za suvozača te završava pomno dizajniranim zadnjim LED svetlom.

MP3 Yourban ističe se malom težinom, snažnim pogonskim agregatima i čistoćom linija što ga čini idealnim za jednostavno probijanje kroz gradske gužve dok u isto vreme pruža potpuni užitak u vožnji i nenadmašan stepen stabilnosti i sigurnosti.
Elegantan i funkcionalan, MP3 Yourban opremljen je vrhunskim tehničkim rešenjima; udobnim sedištem sa dva nivoa, prostorom ispod sedišta za dve jet kacige sa vizirom ili torbu sa lap-topom, elektro-hidrauličnom blokadom prednjeg vešanja i parkirnom kočnicom.

MP3 Yourban 300 sa elektronskom blokadom prednjeg vešanja dostupan je u ovlaštenom Piaggio skuter Centar salonu po ceni od 6.990 € za gotovinsko plaćanje.