Poređenje proizvoda ( od 3 )

STIGAO JE NOVI BEVERLY U SRBIJU !!!

Najprodavaniji maksi skuter dokaz je velikog uspeha Piaggio Beverly-ja koji je stekao reputaciju agilnog i sigurnog skutera, idealnog za gradsku vožnju i za kraća putovanja. Piaggio Beverly uvek je bio izbor svih koji su hteli gradske gužve savladavati udobno, sigurno i sa stilom.

Nakon gotovo jedne decenije uspeha, novi model dolazi sa potpuno novim stilom i tehnologijom te se ponosi jedinstvenim izgledom, sigurnošću i performansama.  Elegantne sofisticirane linije novog Piaggia Beverly proizlaze iz pažljivo dorađenih elemenata dosadašnjeg dizajna koji su evoluirali u potpuno novi dizajn koji će i dalje podsećati na dosadašnji uspeh. Jedan pogled dovoljan je da shvatite da se radi o potpuno novom skuteru, a opet nepogrešivo o Beverly-ju.

Vrhunska tehnologija, izuzetne vozne osobine, izuzetna završna obrada i jedinstveni dizajn dostupan je po ceni od 4.990eu u metalic bojama Bronzanoj , Beloj, Crnoj, Crvenoj.

Novi Piaggio Beverly 300 od ponedeljka će biti dostupan u salonu Skuter Centra, a svi zainteresovani kupci vec mogu rezervisati svoj novi Beverly.

Kolicine su ogranicene !!!

Sve informacije na: www.skutercentar.rs ili na
011/33-21-133, 011/33-21-153, 063/33-23-44

vise detalja...