Poređenje proizvoda ( od 3 )

Skutercentar.rs dobio priznanje TOP 10 web nastupa!

 ZAHVALJUJEMO SE NA PRIZNANJU I PLAKETI SVIM POSETIOCIMA KOJI SU NAM UKAZALI POVERENJE I GLASALI ZA NAS SAJT.
 
Vest preuzeta sa najboljeg domaceg moto portala MOTO BERZA : 
 
Broj sajtova u Srbiji je iz godine u godinu sve vei. Po statistici Registra nacionalnog Internet domena Srbije (RNIDS) do kraja januara 2014. registrovano je preko 82.000 .RS domena, što je porast za oko 5.000 domena u odnosu na prošlu godinu.
 
Broj korisnika interneta takoe neverovatno brzo raste emu je doprineo i mobilni internet koji je sve prisutniji. 
 
Prisustvo svake firme na internetu odavno je ve postalo neminovno, ali pored toga koliko je bitno biti prisutan na internetu toliko je bitan i nain na koji ete se predstaviti.
 
Kvalitetan veb nastup podrazumeva kvaliteno odraen sajt sa korisnim sadrajem, online promociju sajta putem drugih sajtova, promociju putem kontekstualnih oglašivakih mrea i angaman na društvemin medijima.
 
Kako bismo uticali na kreiranje boljih i kvalitetnijih sajtova kao i celokupan web nastup firmi iz moto branše, kao vodei moto portal u Srbiji, organizovali smo izbor za top 10 web nastupa firmi iz moto branše.
 
iri koji je zasedao u obzir je uzeo dizajn sajta, funkcionalnost i preglednost sajta, povezivanje više sajtova jedne firme, sadraj sajta, online podršku kao i prisustvo i aktivnosti na društvenim mreama.  
 
 
vest: www.moto-berza.com