Poređenje proizvoda ( od 3 )

Piaggio X10 500 Executive ABS/ASR

Savremeni dizajn, bogata oprema i maksimalne performanse. 
Piaggio X10 stvoren kao najnoviji naslednik Piaggiove GT linije, perjanica je marke na dva točka, za one koji traže maksimalnu udobnost na maksi skuteru s poznatom italijanskom elegancijom.
Prostrano sedište ispod kojeg se mogu staviti dve kacige, tro-kanalni ABS i ASR sistem, parkirna kočnica integrisana u bočni oslonac, sve na novom X10 dizajnirano je kako bi se osigurala udobnost, maksimalna funkcionalnost i potpuna sigurnost. Tu su i bord kompjuter sa LCD displejom, osvetljene tipke na upravljaču, veliki vetrobran i trostruka kaseta u prednjoj oplati.

S novim Piaggiom X10 putovanje je svakodnevni luksuz.

Piaggio zauzima vodeće mjesto u segmentu GT skutera s modelom koji predstavlja najviši stupanj evolucije italijanskog maksi koncepta. X10 najnoviji je naslednik duge tradicije Piaggia u prestižnom segmentu GT skutera u kojem je dve decenije postavljao nove trendove. Uspjeh kojeg dokazuje više od 400.000 vozila prodanih u različitim verzijama legendarnih skutera kao što su Hexagon, X8, X9 i XEvo.

Dizajn je okrenut budućnosti ali i očuvanju i razvijanju prepoznatljivog i autentičnog italijanskog stila Piaggio porodice. Piaggio X10 ističe se izgledom koji uspeva biti originalan bez žrtvovanja harmonije. 
Detalji izrađeni sa posebnom pažnjom privlačni su i osiguravaju maksimalnu funkcionalnost.

Na ovom savremenom agregatu možete birati između dve mape rada koje možete birati putem tipke na upravljaču. Sportska mapa pruža punu snagu i performanse dok ekonomična mapa smanjuje potrošnju goriva i nudi maksimalnu autonomiju.

Piaggio X10 opremljen je sofisticiranim sistemom kočenja s dvostrukim diskom prečnika 280 mm napred i diskom prečnika 240 mm pozadi te integralnim sistemom kočenja dok je Executive verzija skutera opremljena kombinacijom ABS/ASR sistema.

Piaggio X10 500 Executive dostupan je po ceni od 7.950 eur sa ABS/ASR sigurnosnim paketom.