Poređenje proizvoda ( od 3 )

Noviteti Piaggio grupacije na EICMA 2011

Piaggio Group-a i ove godine na sajam u Milanu izlazi sa novim modelima, koji odmah privlače pažnju široke javnosti.
Ove godine spisak je poduži, a eksluzivno, na dan otvaranja ove najveće Moto smotre u Evropi predstavljeni su najatraktivniji modeli, od kojih najviše pažnje pobuđuju novi Maksi Skutera iz fabrike Piaggio.


- Skuter velikih točkova (14”), Derbi Variant Sport je novitet u ponudi Piaggio Group-e koji je rođen iz šampionske garniture ovog španskog brenda i izvrsno kombinuje funkcionalnost, ekonomičnost i izraziti sportski izgled, u tradiciji ove fabrike iz Martoreljesa.
Dostupan sa dva agregata, 50 2T i 125 4T, Variant Sport je novitet koji pretenduje da zadovolji zahtevne vozače u urbanoj vožnji, tinejdžere kao i odrasle, ponudivši im dobar kvalitet za malo novca.

derbi variant


- Aprilia SR Motard je skuter koji donosi zabavu i obilje mogućnosti za adrenalnsku sportsku vožnju u tvoju svakodnevicu. Startnost, odaziv na dodavanje gasa, nosivost, agilnost u saobraćaju i kočnice su njegovo ubojito oružje. Dizajnirana za mlađe vozače, koji voze bez kompromisa, stvoren za “takmičenja” sa sobom i drugima u svakodnevnoj vožnji gradom. Dolazi sa agregatom 125 cm3 4T.

aprilia sr motard

- APRILIA SRV 850 koja je izložena na štandu Aprilije je poboljšano delo inžinjera iz Noalea koji su na platformi motora modela Gilera GP 800 , poboljšali performanse jedinstvenog agregata od 850 kubika sa dva cilindra i maksimalnom snagom od 76Ks i time za dlaku preotima Gileri titulu najjačeg i najbržeg skutera.


aprilia srv 850


- Vespa Touring Special edition i "Vie della Moda" Special Edition

Stil i komfor u večnoj i nezamenljivoj liniji: Vespa Touring edicija je inspirisana legendom o Vespi kao turizmo skuteru, sa kojom obilazite Svet. 
Touring Special Edition, u moćnoj gami Vespa GTS, kao i u sofisticiranoj Vespa LX klasi, “vuče” inspiraciju od hiljadu unikatno dizajniranih i specijalno opremljenih Vespi, širom Sveta, koje su jednom ili više puta obišle Svet. Ova edicija je posvećena onima koji vole turizmo vožnje, sa začinima uzbuđenja i neizvenosti, ali i sigurnosti u tehnološke vrednosti ovog modela.

vespa moda


Piaggio grupacija je uz gomilu vizuelnih promena na skuterim predstavila i jedan novi model iz Vespe pod nazivom 46, broj nema nikakve veze sa određenim motoGP vozačem, već predstavlja svojvrsni retro omaž prvim koracima Vespe u dvotočkaškim vodama označavajući 1946 godinu kada je Vespa počela sa radom. 

vespa 46