Poređenje proizvoda ( od 3 )

APRILIA RSV4 Sportski Motocikl godine

Već drugu godinu za redom čitaoci specijalizovanih moto časopisa odabrali su Apriliju RSV4 za sportski motocikl godine.

Aprilia RSV4, super sportski motocikl koji je pomerio granice performansi, izglasan je za najbolji sportski motocikl u 2010. godini prema ukupnom broju glasova čitaoca iz 12 zemalja. Dve putne verzije; RSV4 Factory i RSV4 R dobile su uverljivo najviše glasova u anketi koja je provedena među više od 100.000 čitalaca specijaliziovanih moto časopisa. U anketiranje su bili uključeni sledeći časopisi: italijanski In Moto, nemački Motorrad, španski Motociclismo ,francuski Moto Journal, holandski Motoplus, švajcarski Töff, hrvatska Motorevija, mađarski Motor Revü, češki Motocykl, Poljski Motocykl, rumunski Univers Moto te brazilski časopis Motociclismo.

Aprilia RSV4 osvojila je titulu s gotovo trećinom svih glasova te je nadmašila ostale visoko plasirane motocikle za više od 10%. Ovaj izvanredni motocikl iz Noalea osvojio je titulu sportskog motocikla godine već drugu godinu za redom. Drugi Aprilijin motocikl godine je Aprilia RS 125 koja je poput svoje veće sestre osvojila trećinu svih glasova u kategoriji 125-ica.

Osvojene titule ukazuju na izvanredan trud Aprilije u razvoju tehnološki najnaprednijih, a ujedno i najatraktivnijih motocikala.

pogledajte ovde...