Poređenje proizvoda ( od 3 )

Pocetak moto sezone u Srbiji 2014

Pozivamo sve srpske bajkere da nam se pridruze u subotu, 19.aprila 2014. godine u Beogradu na otvaranju nove moto sezone pod sloganom "Sigurni kilometri na dva tocka". 
 
Manifestaciju organizuju Moto asocijacija Srbije i Savez motociklista Srbije, pod pokroviteljstvom grada Beograda i Sekretarijata za saobracaj. 
 
Skup pocinje na platou ispred doma Narodne skupštine Republike Srbije, na Trgu Nikole Pašica 13, kratkim obracanjem i informisanjem o ruti kretanja i programu. 
 
Program i defile se završavaju na platou kod "Vecne vatre" na Novom Beogradu.
 
Satnica:
- 9:00 - Okupljanje redara i organizacije ispred Doma Narodne Skupstine RS
- 10:00 - Pocetak okupljanja motociklista ispred Doma Narodne Skupštine RS
- 11:15 - Pocetak obracanja ucesnicima i posetiocima
- 12:00 - Domacin najavljuje pocetak defilea u 12:15h
- 12:15 - 13.00: Defile rutom kroz Beograd
- 13:00 - Dolazak na plato kod "Vecne Vatre"
- 13:30 - Kraj manifestacije, domacin se zahvaljuje preostalim ucesnicima
 
Kompletnu akciju, u smislu okupljanja, defilea, do završetka programa dešavanja za taj dan, obezbedjuje saobracajna policija MUP-a RS i redarska sluzba, sacinjena od 20 redara koji ce biti oznaceni fluoroscentnim prslucima.
 
Cilj manifestacije je da što masovnijim brojem motociklista skrenemo paznju ostalim ucesnicima u saobracaju na dolazak proleca i veci broj motociklista na drumovima Srbije.
 
Clanovi Moto Asocijacije Srbije ce ovom prilkom dovesti humanitarnu pomoc koju su prikupili za sve one kojima je najpotrebnija iz 40-tak srpskih gradova u našu prestonicu.
 
Organizatori mole sve ucesnike za disciplinu i lepe manire sa ciljem razbijanja ustaljenih negativnih stereotipa o bajkerima.
 
zelimo svima bezbednu voznju, lep provod i dobro druzenje! Vidimo se u subotu!