Poređenje proizvoda ( od 3 )

Vespa - PRIMAVERA 75 ANIVERSARY

413.000 RSD
Dodaj u korpu

Teško je za poverovati, ali je istina. Vespa slavi svoju 75. godišnjicu, a u tu čast predstavljena je verzija Vespa 75 Anniversary. Ta verzija biće prodavana samo tokom 2021. godine, a odlikuje je nekoliko detalja koji će činiti različitom od “običnih” verzija.

Prvi patenti Vespe registrovani su 23. aprila 1943. godine, a od proizvodnje prve Vespe do danas prošlo je 75 godina. Vespa je tokom tog perioda postala kultno prevozno sredstvo širom sveta. Podjednako su je vozili žene i muškarci, mladi i stari. Česti su i fanatici koji prelaze ozbiljne distance i Vespom putuju širom sveta.

Zato je Vespa i zaslužila da joj se posveti verzija koja će ostati primećena. Modeli Primavera i GTS poneće “Giallo 75th” metalik žutu boju. Boja je dizajnirana specijalno za ovu priliku i za cilj ima da podseća na prošlost i pedesete godine prošlog veka.

Na prednjem i zadnjem blatobranu nalazi se natpis broja 75 ispisan u takođe zlatnoj boji, koja se za par nijansi razlikuje od osnovne boje.

Vespa 75 Anniversary
Vespa Primavera 75 Anniversary Foto: Piaggio

Od detalja Vespa 75 Anniversary poseduje i sedište od specijalne kože u sivoj boji, felne ofarbane u sivu boju i mnoštvo hromiranih detalja. Upadljiv je i nosač prtljaga, sa niklovanim nosačim.

U ovaj retro dizajn lepo je uklopljena potpuno kolorizovana digitalna instrument tabla dijagonale ekana od 4,3″. Sa modernom instrument tablom dolazi i podrška za multimediju, pa se tako ovi modeli Vespe pretvaraju u još prijatnije i praktičnije prevozno sredstvo.

Uz sve ovo, u znak ekskluzivnosti ove posebne slavljeničke serije, svaka Vespa 75 dolazi sa kompletom dobrodošlice koji uključuje elegantni italijanski žakard-svileni šal sa ručno sašivenim porubima, vintage Vespa čeličnu ploču, lično korisničko uputstvo i osam razglednica sa slikama iz osam decenija koje prate priču o Vespi.

Lepi detalji i posvećenost Vespi, koja realno to i zaslužuje.