Poređenje proizvoda ( od 3 )

Moto Guzzi - V9 Roamer

Boja:
1.168.200 RSD
Dodaj u korpu
Preuzmite PDF brošuru

DIZAJN KOJI DIRA SRCE

Dizajniran da traje i predodređen da zauzme mesto u istoriji, V9 ROAMER podiže klasičan, čvrst stil na još jedan nivo, sa vrhunskim završnim detaljima koji prikazuju novi dvocilindrični motor od 850 kubika. Svestran, udoban i elegantan, predodređen je da uhvati pažnja prolaznika i srca jahača.

Njegov kultni stil dolazi sa mnoštvom inovacija kao što su dvokanalni ABS i Moto Guzzi Traction Control kako bi se omogućilo odlično iskustvo vožnje čak i za manje iskusne vozače. Čist i jednostavan motocikl sa uzbudljivom tradicijom iza sebe, V9 ROAMER će naterati vaše emocije da rade prekovremeno.

Na pravi Moto Guzzi način, težina je svedena na minimum, a smanjena masa V9 ROAMER-a, zajedno sa njegovom elegantnom karoserijom i novim dvostrukim cilindrom od 850 kubika, stvaraju rukovanje i osećaj kao nikada ranije. Sa svojim ergonomskim trouglom za sedenje, lako je pronaći udoban položaj za vožnju na prostranom sedištu. Apsolutni povetarac za vožnju, krenućete na putovanja u najmanjoj prilici.

Uživajte u svakom kilometru

V ROAMER je jednostavno užitak za vožnju sa ergonomijom dizajniranom da obezbedi budno, ali opušteno držanje, tako da čak i najviši vozači mogu maksimalno da uživaju u svemu što motocikl može da ponudi. Dugo i udobno velikodušno podstavljeno sedište sa izvezenim Moto Guzzi logom je više nego opremljeno za nošenje vozača i putnika u svim vrstama zabavnih avantura

Preuzmite potpunu kontrolu

U skladu sa stilom V9 ROAMER-a, multifunkcionalna kontrolna tabla je jedan kružni točkić sa analognim brzinomerom i svim ostalim podacima predstavljenim u digitalnoj kutiji gde ćete naći odometar, vreme putovanja, potrošnju goriva, spoljašnju temperaturu, prosečnu brzinu, vozač- podesivi minimalni i maksimalni obrtaji i još mnogo toga.