Poređenje proizvoda ( od 3 )

qooder - qooder qv4 400

Boja:
1.178.820 RSD
Dodaj u korpu
Preuzmite PDF brošuru
Švajcarski proizvođač je razvio potpuno novi motor, jedinog skutera sa četiri točka na svetu! Qooder je naslednik prvog skutera na svetu sa 4 točka, koji zahvaljujući svojoj koncepciji, samoj lakoći konstrukcije i kompaktnim dimenzijama, predstavlja potpuno novi i revolucionaran način kretanja, kako za mlade, tako i za starije osobe, za muškarce i za žene, namenjen početnicima ali i naprednim vozačima...Najvažnija novina je veći motor sa više snage, koji daje još veću sigurnost u situacijama kada je gas potreban. Qooder se u Švajcarskoj i celoj Evropi, vozi sa položenom B kategorijom, zbog čega je posebno omiljen kod populacije koja nema položenu A kategoriju i prethodno iskustvo sa skuterima.

Ukratko, pred vama je skuter revolucionarnih ideja koji sa lakoćom ispunjava sve prohteve i želje.

Mogućnost kreditiranja, posredstvom banke!

MOTOR
Tip: SOHC, četvorotaktni sa 4 ventila
Zapremina; 398,8cc
Sistem hlađenja: Vodeno
Max. snaga: 23,8 kW (32,4 KS) pri 7.500 obrtaja u minutu
Max. obrtna snaga: 38,5 Nm pri 5.000 obrtaja u minutu
Snabdevanje gorivom: Elektronsko ubrizgavanje
Podmazivanje: Potapajuća pumpa pod pritiskom u karteru
Paljenje: Elektronsko
Kvačilo: Automatsko suvo centrifugalno
Primarni pogon: Automatski (CTV) sa integrisanim diferencijalom
Finalni pogon: Dupli prenosni pogonski kaiš
Homologacija: Euro 4 L5 e A

ŠASIJA
Ram: Čelične šipke
Prednje vešanje: HTS (oleo pneumatsko vešanje)
Zadnje vešanje: HTS (oleo pneumatsko vešanje)
Kočioni sistem: Hidraulični. 4 diska Ø 240 mm. Integrisano kočenje leve ručice i pedale. Desna ručica za kočenje prednjih točkova
Prednje gume: 110/80-14“
Zadnje gume: 110/80-14“
Prednje felne: 2.75x14“
Zadnje felne: 2.75x14“

DIMENZIJE:
Dužina: 2,200 mm
Visina: 1,360 mm
Visina sedišta: 780 mm
Ugao upravljanja: 35°
Ugao obaranja: 45°
Masa (praznog vozila): 281 kg
Kapacitet rezervoara: 14 l

Quadro skuteri su opremljeni svetski zaštićenim patentom HTS (Hydraulic Tilting System), revolucionarnim sistemom suspenzije – koji evoluira konstantno – što pruža fenomenalno rešenje za sve uslove vožnje, pa čak i one najzahtevnije. Ova inovativna hidraulična suspenzija dozvoljava da se svi točkovi simultano naginju, što garantuje ugodnu, preciznu i stabilnu vožnju čak i kada vozite po lošem terenu. HTS pomaže u smanjenju ukupne težine skutera i garantuje niži centar ravnoteže kada se uporedi sa konkurencijom. Sve ovo u kombinaciji omogućava skuteru superiorne upravljačke karakteristike i neuporedivo iskustvo u vožnji. HTS čini Quadro skutere podobnim za sve vozače. Iskusni vozači mogu da koriste napredne karakteristike i da uživaju u sigurnoj vožnji na različitim tipovima terena i u svim vremenskim uslovima, dok one manje iskusne stabilnost i sigurnost može ohrabriti da momentalno sednu i voze sa lakoćom.