Poređenje proizvoda ( od 3 )

Stels - STELS 850 Guepard

1.178.820 RSD
Dodaj u korpu
STELS ATV 850G-PE Guepard Trophy PRO EPS
NOVI MODEL 

Raspoložive boje: ŽUTA,BELA,KARBON.

ATV vozila postaju sve popularnija, a ovo unosno tržište postaje primamljivo i za neka nova imena na tržištu.

 Od tih novih imena je i ruski Velomotors, čija istorija počinje tek sredinom devedesetih godina prošlog veka, uz otvaranje prve fabrike 2003. godine.

 

Iako u tinejdžerskim godinama, Velomotors ima ozbiljne namere, što se može videti po njihovoj želji da proizvede ATV vozilo koje bi moglo da parira najboljim modelima vodećih svetskih proizvođača.

 

Rezultat tih želja i planova je Stels Guepard serija najsnažnijih i tehnološih najnaprednijih ATV vozila ikada proizvedenih u Rusiji. Ovo je prva serija Velomotors ATV vozila u kojoj nisu upotrebljeni delovi proizvedenih u Kini, već samo komponente vodećih japanskih, tajvanskih i ruskih proizvođača.

 

 

 

Jedan od članova Guepard serije je i model 850G, a jedna od varijanti u kojoj se može naći je i Trophy PRO ESP.

 

Stels Guepard 850G Trophy PRO EPS dolazi s čeličnim tubularnim ramom, a pokreće ga ponos Velomotorsa – čevorotaktni "V-twin" agregat s vodenim hlađenjem, zapremine 850 kubika. Ova jedinica donosi 71 KS na 6.500 o/min i 75 Nm maksimalnog obrtnog momenta na 5.000 o/min.

 

 

 

Ono što je karakteristično za ovaj fleksibilan i ekonomičan motor je: nesmetan rad koji omogućava prijatnu vožnju, kontrolisana snaga radi savršenog balansa performansi i potrošnje goriva, prijatan zvuk rada motora i značajan obrtni moment od starta i tokom različitih režima rada.

 

Za tako moćan i super brz motor su u kompaniji dizajnirali CVT menjač i prenos, koji mogu da izdrže ogromne napore, dostupan u 2WD i 4WD varijanti (sa i bez zaključavanja diferencijala).

 

 

 

Kočioni sistem koji je upotrebljen na Guepard seriji nije tipičan za ATV vozila,  svaki od točkova ima disk kočnicu. Na taj način opterećenje se potpuno otklanja sa menjača prilikom kočenja i samim tim povećava mu se pouzdanost i izdržljivost.

 

Stels Guepard 850G Trophy PRO EPS je dostupan u kamuflažnoj boji (crna, žuta, bela, siva – poručivanje), uz izuzetno bogat Trophy PRO EPS paket opreme.

 

Ovaj model poseduje T3b homologaciju!