Aprilia
Gilera
Piaggio
Vespa
Derbi
Moto Guzzi
Kacige
Cellular line Bluetooth
Punjaci
Moto garderoba
Zastitna oprema
Koferi - Torbe
Akumulatori
Starteri akumulatora
Gume
Ulja i maziva
Ostalo
Polovni skuteri
Polovni motocikli
Ako želite da se prijavite na našu mailing listu kliknite ovde

O nama

Izložbeno-prodajni salon

Izložbeno-prodajni salon

Test poligon, servis i magacinski prostor

Skuter Centar  d.o.o
je firma koja je osnovana kako bi se izaslo u susret sve većem broju zahteva naših klijenata za vožnjom dvotočkaša.
 
 Kao ovlašćeni prodavci motocikala i skutera: Aprilia , Piaggio , Vespa , Gilera ,Scarabeo ,Derbi i Moto Guzzi nudimo svim našim kupcima delove, dodatnu opremu i garderobu za sve motocikle i skutere u najvecem izlozbenom salonu na 700 m2.

O PIAGGIO, VESPA, GILERA, APRILIA, DERBI ,MOTO GUZZI i SCARABEO skuterima i motociklima ne treba mnogo govoriti, decenije proizvodnje i eksplatacije istih, kako u normalnim gradskim, prigradskim i drugim uslovima korišćenja, tako i ekstremnim trkačkim, upravo govore o njihovoj izdržljivosti i kvalitetu u kombinaciji sa svetski poznatim italijanskim dizajnom čine ove skutere najboljim i najzastupljenijim na svetskom tržištu.

Istorija je napisana, a Vi ste u prilici da zabeležite novu stranicu budućnosti na svom PIAGGIO, VESPA ili GILERA skuteru, u čemu će Vam SKUTER CENTAR  svakako i u svakom pogledu pomoći velikim i raznovrsnim izborom najboljih italijanskih  skutera, povoljnim uslovima kupovine i mnogim drugim olakšicama.

Svim kupcima smo omogućili i kupovinu na kredit. O uslovima kreditiranja i odobravanja kredita možete pogledati na strani nacini placanja .

U narednim godinama nastojaćemo da opravdamo Vaša očekivanja.

 

 

Ukupno proizvoda: 0
Vrednost korpe: 0
U korpi trenutno nema proizvoda