Poređenje proizvoda ( od 3 )

Promocija Vespa Primavera na Beogradskom sajmu skutera i motora

Od 14. do 23. marta ove godine, na Beogradskom sajmu e se odrati sajam motocikala, delova i opreme - Motopassion 2014.
 
U sardnji sa Piaggo Grupacijom promovisae se novi modeli za 2014god a jedan od noviteta je legendarna vespa Primavera. 
 
Prva Vespa Primavera se na trištu pojavila 1968. godine, a inovativnim linijama, performansama i lakoom vonje, donela je preko potrebnu promenu.

Mala, izuzetnih manevarskih sposobnosti, ali i brza, postala je jedan od najvoljenijih i na trištu najdue prisutnih modela Vespe, pravi statusni simbol, podjednako popularna meu pripadnicima oba pola.
 
Sada stie, ili bolje reeno vraa se nova Vespa Primavera, a sa sobom donosi prepoznatljive vrednosti koje su stvorile legendu.
 
Mladalaka, inovativna, tehnološki napredna, agilna i dinamina, sa naglaskom na zaštiti prirode, Vespa Primavera postaje zvezda svog vremena, donosei radikalno novi dizajn, stabilnija i udobnija nego ikada.
 
Vespa Primavera je ponovo rodjena, a pokrceu je ultra moderni 50 2T, 50 4T, 125 3V i 150 3V agregati, ime su iskorišena odreena stilska i tehnika rešenja viena na Vespi 946, najprestiznijem i  tehnološki jednom od najnaprednijih modela.
 
Skuter Centar ce na sajmu davati popust za veinu modela iz 2013.godinu, dok e se svi ostali modeli moi kupiti po snienim predsajamskim cenama koje ve vae od poetka godine.